פרונטו-קונכיות פסטה ממולאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרונטו ממולאים פסטה פגזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרמזן, תרד, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו פסטה גדולה ממולאת פגזים, קונכיות פסטה ממולאות, ו קונכיות פסטה ממולאות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו קונכיות פסטה לפי הוראות החבילה.
בינתיים, לנקז תרד קצוץ היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
מערבבים יחד תרד, עוף, בזיליקום, ואת 4 המרכיבים הבאים. תערובת כפית באופן שווה לתוך פגזים.
מורחים חצי רוטב אלפרדו jarred בתבנית אפייה 13 - x 9 אינץ ' משומן קלות. מסדרים קונכיות פסטה ממולאות על פני רוטב, ושופכים את הרוטב שנותר על פגזים.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד מילוי חם ורוטב הוא מבעבע.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות.
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון לפי הוראות דרך כיסוי צעד להקפיא עד 1 חודש. הפשרה במקרר 24 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים, מכוסה, במשך 1 שעה ו 20 דקות.