מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 89%. מתכונים דומים: טוסט שום איטלקי, כד עוף איטלקי עם פורצ'יני, פורטובלו ופלפלים, ו טוסט שום גבינה, איך לעשות טוסט שום גבינה.
הוראות
1
מניחים סיר מרק או מחבת צדדית עמוקה על הכיריים העליון מחממים לחום גבוה בינוני.
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים שמן זית, 2 סיבובים של המחבת ואת הנקניק. חום ולהתפורר הנקניק, לנקז את שומן עודף במידת הצורך ולאחר מכן להוסיף את נקניק ופפרוני. מבשלים בשרים יחד 2 דקות ואז מוסיפים פלפלים ובצל ומבשלים 2 או 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 44 דולר לבקבוק.
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. ניחוחות אופייניים varietal: אלגנטי, פירותי, אוכמניות, דובדבן, סגול, ונוטסדיקה מינרלית, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי, מעט טאני עם גימור אינטנסיבי, ארוך.