קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

סטופ איטלקית וצופי טוסט שום

סטופ איטלקית וצופי טוסט שום
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 89%. מתכונים דומים: טוסט שום איטלקי, כד עוף איטלקי עם פורצ'יני, פורטובלו ופלפלים, ו טוסט שום גבינה, איך לעשות טוסט שום גבינה.

הוראות

1
מניחים סיר מרק או מחבת צדדית עמוקה על הכיריים העליון מחממים לחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים שמן זית, 2 סיבובים של המחבת ואת הנקניק. חום ולהתפורר הנקניק, לנקז את שומן עודף במידת הצורך ולאחר מכן להוסיף את נקניק ופפרוני. מבשלים בשרים יחד 2 דקות ואז מוסיפים פלפלים ובצל ומבשלים 2 או 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מוסיפים ציר עוף ומביאים כד לרתיחה. מערבבים פסטה ומבשלים 8 דקות. להכין קרוטונים בזמן שפסטה מבשלת.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
קרוטוניםקרוטונים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
בחום מחבת גדול על 1/4 כוס שמן זית, 4 סיבובים של המחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
הוסף לחם לשמן שום, לזרוק וטוסט הקוביות 5 או 6 דקות. מתבלים את קוביות הטוסט עם פתיתי פלפל אדום, אורגנו והרבה גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
אחוז שומןאחוז שומן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8
מערבבים ארוגולה לתוך מרק ממש לפני שאתה מגיש אותו. מצקת את הכד לצוף כמה קוביות לחם שום קלוי בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילות ארוגולה, גזוז וקצוץ גס (אודותחבילות ארוגולה, גזוז וקצוץ גס (אודות425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1בצל צהוב בינוני, קצוץלחם קוביהלחם קוביה3ציפורן גדולהשום, סדוק מן העורשום, סדוק מן העור1פלפל ירוק, זרע, לרבעים ופרוספלפל ירוק, זרע, לרבעים ופרוס227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק חזיר, חתוך לקוביות (אודותסטייק חזיר, חתוך לקוביות (אודות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, בתוספת 1/4 כוס עבור קרוטוניםשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, בתוספת 1/4 כוס עבור קרוטונים1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנו, כמה חופניםפרמזן מגורר-רג'יאנו, כמה חופנים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה ג'מלי או פסטה אחרתפסטה ג'מלי או פסטה אחרת113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פפרוני מקל, חתוך לקוביותפפרוני מקל, חתוך לקוביות340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3 קישורים, נקניק איטלקי חם או מתוק, פיצול בשר הוסר מעטפת3 קישורים, נקניק איטלקי חם או מתוק, פיצול בשר הוסר מעטפת11 קילו קישואים,פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש1( חצילים)בצל צהוב, קלופים, לרבעים ופרוסבצל צהוב, קלופים, לרבעים ופרוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 44 דולר לבקבוק.
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
רובי אדום במראה. ניחוחות אופייניים varietal: אלגנטי, פירותי, אוכמניות, דובדבן, סגול, ונוטסדיקה מינרלית, חם, רך למדי על החיך. טעים, טרי, מעט טאני עם גימור אינטנסיבי, ארוך.