פרוס בשר בקר עם ארוגולה לימון וסלט פטריות
פרוס בשר בקר עם לימון ארוגולן וסלט פטריות נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לך מיונז, פילה בקר, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פרוס בשר בקר וסלט ארוגולה עם סלסה זית וצימוקים ירוקים, סלט ארוגולה לימון, ו צדפות צרובות עם למוני פארו וסלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת רדודה, מערבבים 1/4 כוס שמן הזית עם השום והרוזמרין.
מוסיפים את הבשר ופונים למעיל.
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז, מיץ לימון, גרידת לימון ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
הגדר מחבת גריל גדולה או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה. כאשר המחבת חמה מאוד, להסיר את הבשר מן המרינדה ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל; להשליך את המרינדה.
מוסיפים את הבשר למחבת הגריל ומבשלים עד להשחמה יפה, 30 שניות לכל צד.
להעביר צלחות העליון עם ארוגולה, פטריות שבבי פרמזן.
לטפטף את הרוטב מעל הסלטים ומגישים.