אם יש לכם שמנת כבדה, מלח, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 26%. מתכונים דומים: פרופיטרולים עם רוטב שוקולד, פרופיטרולים עם רוטב שוקולד וגלידה, ו פרופיטרולים עם גלידה ורוטב שוקולד.
הוראות
1
שלב את השמנת והחמאה בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים את התערובת עד להופעת בועות סביב דפנות הסיר, אך אל תתנו לקרם לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מערבבים פנימה את השוקולד והווניל; מסירים מהאש ומערבבים עד שהשוקולד נמס והרוטב חלק. ניתן להגיש חם או צונן.;
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
פרופיטרולים: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
כדי להפוך את הפאטה לצ ' וקס: בסיר עם תחתית כבדה, הביאו את המים, החמאה, הסוכר והמלח לרתיחה עדינה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב להמסת החמאה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
פטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את כל הקמח ואבקת האפייה בבת אחת וממשיכים לערבב עד שכל הקמח משולב והבצק הופך למסה שמתרחקת מדפנות הסיר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסירים מהאש ומגרדים את הבצק לקערת ערבוב. בעזרת מערבל עומד או כף יד מקציפים את הבצק במהירות בינונית כדי לקרר אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, עוצרים לגרד את דפנות הקערה מעת לעת. כאשר כל הביצים שולבו, הבצק צריך להיות עיסה סמיכה, חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
טופס 24 כדור גולף בגודל תלוליות על גיליון אפייה מרופד על 2 אינץ ' זה מזה ומאפשר להם מקום להתפשט; לשמור על התלוליות גבוה ועגול ככל האפשר. אתה יכול להשתמש בשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב או בכף גדולה, לבחירתך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
10
מכניסים את המחבתות לתנור ואופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מנמיכים את האש ל 350 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל במשך 25 דקות. אין לפתוח את דלת התנור או להסיר את התבניות מהתנור עד שהנפיחות יציבות למגע. הפרופיטרולים צריכים להיות חומים זהובים ועולים היטב. אפשר לקליפות להתקרר לפני המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בעזרת סכין משוננת פורסים את פחזניות המאפה כמעט ב -1/
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
13
מניחים 3 פרופיטרולים על כל צלחת קינוח וממלאים בכף גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
14
מזלפים מעל את רוטב השוקולד; מקשטים באבקת סוכר ונענע טרייה אם רוצים.