פרושוטו-אספרגוס עטוף ברוטב פטל
אספרגוס עטוף פרושוטו עם רוטב פטל דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חניתות אספרגוס, ריבת פטל, חזיר מעדנייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 27%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: אספרגוס עטוף בפרושוטו עם ביצה עלומה ורוטב הולנדייז, אספרגוס עטוף בפרושוטו, ו אספרגוס עטוף בפרושוטו.
הוראות
חותכים פרוסות פרושוטו לשניים. עוטפים חתיכת פרושוטו סביב כל חנית אספרגוס; קצוות מאובטחים בעזרת קיסמים. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל.
גריל אספרגוס, מכוסה, על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שהפרושוטו פריך, הופך פעם אחת. מחק קיסמים.
בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל, ריבת מיקרוגל וחומץ גבוה למשך 15-20 שניות או עד שהריבה נמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.