פרושוטו בגריל עטוף תאנים ממולאות בגבינת עיזים
פרושוטו בגריל עטוף תאנים ממולאות בגבינת עיזים דורש מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר עבור יום העצמאות. 161 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת עזים, חומץ בלסמי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גבינת עיזים ממולאים תאנים עטוף פרושוטו, גבינת עיזים ופרושוטו עטוף תאנים, ו פרושוטו בגריל עטוף תאנים ממולאות בגורגונזולה דולצ'ה.
הוראות
מחממים את הגריל ומברשת עם מברשת גריל כדי להסיר כל crud עודף ושומן. לאחר צחצוח, להפעיל מגבת משומנת על הסורגים להרים כל crud משוחרר או פיח.
טפטוף כל תאנה חצי עם חומץ ולמלא כל מרכז תאנה עם גבינת עיזים.
מפזרים כמה פתיתים של פלפל אדום כתוש, אם באמצעות, על גבי גבינת עיזים לעטוף כל תאנה עם פרוסה של פרושוטו. צבע את החלק החיצוני של כל תאנה בקלילות עם שמן זית.
שים את התאנים במקום קריר יותר של הגריל שחומם מראש. הרעיון כאן הוא שאנחנו רוצים לצלות את התאנים בעדינות כדי לבשל את התאנה כל הדרך אבל עדיין כדי לקבל את החריכה בצד החיצוני. גריל את התאנים מכל הצדדים כך prosciutto מתחיל להיות פריך ואת התאנה מרגישה רכה כאשר סחוט, על 5 עד 6 דקות.
בעוד התאנים צולים, בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה עם קצת שמן זית כתית אקסטרה בתולה, כמה חומץ בלסמי ואת Parmigiano-רג ' יאנו. לטעום, ולהוסיף מלח, במידת הצורך. מסדרים על צלחות הגשה בודדות או מגש הגשה העליון עם התאנים.
טפטוף כמה טיפות של בלסמי על כל תאנה ומגישים.