פרושוטו עם פנים פתוחות, ריקוטה טרייה, וכריכי ריבה בצל אדום
אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי ביצה איטלקיים עם פנים פתוחות, כריכי קרקר עם פנים פתוחות, ו כריכי כבש עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות. בינתיים, יוצקים 1 כף שמן למחבת nonstick גדול. סובב את החום לגובה בינוני. לזרוק את הבצלים והסוכר החום. מערבבים כל הזמן, ומבשלים כ 15 דקות, או עד הבצלים משחימים יפה caramelized.
יוצקים את החומץ, ומוסיפים את הפלפל האדום המרוסק. מבשלים 1 דקה, או עד עבה מאוד. מתבלים במלח.
מברישים את הלחם עם שאר שמן הזית.
מניחים על תבנית אפייה בתנור ומבשלים כ 8 דקות, או עד השחמה קלה.
מניחים שתי פרוסות של פרושוטו על כל פרוסה. ואז מעל כל אחד עם 1/4 כוס ריקוטה וכפית של המרמלדה.
מפזרים קורנית קצוצה ומלח לפי הטעם.