הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאת בוטנים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: פריחת חמאת בוטנים, פריחת חמאת בוטנים, ו פריחת חמאת בוטנים.
הוראות
1
מקציפים חמאת בוטנים, קיצור, 2/3 כוס סוכר לבן, סוכר חום, חלב, ביצים ותמצית וניל יחד עם מערבל חשמלי בקערה גדולה עד שמנת וחלק.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
(כגון Crunch Bar)
דיאט קרם סודה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מנפים קמח, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה. בהדרגה לקפל תערובת קמח לתוך תערובת חמאת בוטנים כדי ליצור בצק חלק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
על הסוכר של קונדיטורים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
יוצקים 1/4 כוס סוכר לבן לתוך קערה רדודה. סקופ בצק לתוך כדורי 1 אינץ', לגלגל כדורים בסוכר, ומניח 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש במשך 6 דקות; לסובב גיליונות עוגיות ולהמשיך לאפות עוד 3 דקות. לחצו על נשיקת שוקולד בערך בחצי הדרך למטה במרכז כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים עד שוקולד מתחיל להמיס ולאבד צורה, עוד 2 עד 3 דקות. מגניב על מדפים תיל עד שוקולד מתקשה, לפחות 3 שעות.