קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

פריטטה סלמון תרד

פריטטה סלמון תרד
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ביצים, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: טרילוגיית סלמון (Part IIl): פסטת סלמון גראבד פריטטה, פריטטה סלמון, ו פריטטה תרד.

הוראות

1
שמן חם על חום בינוני במחבת nonstick 12 אינץ ' עם ידית ovenproof.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים תרד וסלמון; מתבלים במלח ופלפל. לטחון עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מחממים מטגן גבוה ולהגדיר מתלה תנור כ 5 אינץ ' ממקור חום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים ביצים למחבת ומערבבים בקצרה כדי להפיץ ירקות וסלמון. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, הזזה מרית תחת פריטטה מדי פעם כדי לשחרר, עד שנקבע מתחת אבל עדיין רטוב על גבי, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מקום מחבת תחת broiler; לבשל עד העליון הוא זהב, 1 עד 2 דקות. תחליק פריטטה על מגש ותחתוך את הפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.