פריטטה קישואים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו קישואים פריטטן. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 252 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם חמאה, חרדל טחון, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), פריטטה קישואים, ו פריטטה קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו את הבצל, הקישואים והפטריות בחמאה עד שהם רכים; מסננים.
העברה ל-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, החלב, החרדל, המלח והפלפל; יוצקים מעל תערובת ירקות.
מפזרים גבינה ופירורי לחם.
אופים, ללא כיסוי, ב 375 במשך 18-22 דקות או עד להגדיר.