פריטטה תפוחי אדמה רוזמרין ללא גלוטן
פריטטה תפוחי אדמה רוזמרין ללא גלוטן עשויה להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, תערובת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פריטטה תפוחי אדמה רוזמרין ללא גלוטן, ללא גלוטן הוא לי: צ'יפס בטטה אפוי עם רוזמרין, ו בטטה ורוזמרין פריטטה.
הוראות
לרסס עגבניות בתרסיס בישול. ב מחבת nonstick 10 אינץ ' עם צדדים משופע (חביתה או מחבת קרפ), לבשל עגבניות 1 כפית רוזמרין על חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד השחמה.
הסר מהחום; מניחים בקערה קטנה. בקערה בינונית, להכות ביצים וחלב עם מזלג או חוט להקציף עד מעורבב. מערבבים בתערובת ביסקוויק, מלח ופלפל. תניח בצד.
באותו מחבת, מחממים שמן על אש בינונית. מבשלים תפוחי אדמה בשמן על 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
להוסיף תרד הנותרים 1 כפית רוזמרין; לבשל 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול. להפחית את החום לנמוך.
מורחים תפוחי אדמה ותרד במחבת; למעלה עם עגבניות.
יוצקים תערובת ביצים מעל. מערבבים היטב עם מרית גומי. מכסים; מבשלים 14 עד 15 דקות, מרימים קצוות מדי פעם כדי לאפשר לתערובת ביצה לא מבושלת לזרום לתחתית המחבת, עד שהתחתית משחימה ומעוצבת קלות.
מפזרים גבינה. לכסות ולבשל 1 דקה יותר.