קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה תרד ופטריות

פריטטה תרד ופטריות
אם יש לכם גבינת ריקוטה חלקית, תרד, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה יוצא מן הכלל. נסו פריטטה פטריות תרד, פריטטה ביצה לבן תרד ופטריות, ו פריטטה תרד פטריות בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את כל החומרים עד מעורבב היטב. לרסס צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול ולמלא בתערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
אופים במשך 30 דקות, או עד השחמה ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
בואו מגניב במשך 20 דקות, לחתוך טריזים ומגישים.