פריטטה תרד ופטריות
אם יש לכם גבינת ריקוטה חלקית, תרד, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה יוצא מן הכלל. נסו פריטטה פטריות תרד, פריטטה ביצה לבן תרד ופטריות, ו פריטטה תרד פטריות בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את כל החומרים עד מעורבב היטב. לרסס צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול ולמלא בתערובת תרד.
אופים במשך 30 דקות, או עד השחמה ולהגדיר.
בואו מגניב במשך 20 דקות, לחתוך טריזים ומגישים.