קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה תרד ופטריות

פריטטה תרד ופטריות
אם יש לכם גבינת ריקוטה חלקית, תרד, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה יוצא מן הכלל. נסו פריטטה פטריות תרד, פריטטה ביצה לבן תרד ופטריות, ו פריטטה תרד פטריות בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את כל החומרים עד מעורבב היטב. לרסס צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול ולמלא בתערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים במשך 30 דקות, או עד השחמה ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בואו מגניב במשך 20 דקות, לחתוך טריזים ומגישים.