קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות21
מגזין

פריי-אפ אירי בסוף השבוע

פריי-אפ אירי בסוף השבוע
המתכון ומטגנים בסוף השבוע האירי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 25 דקות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך בייקון רגיל, ל 2 ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. מתכונים דומים: Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם, חוגגים את המורשת האירית שלי דרך מזון (גביני ביסקוויטים איריים סודה), ו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד.

הוראות

1
חום 1 שמן כף ו 1 חמאה כף במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים במשך 10 עד 15 דקות, עד הזהב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
3
מוסיפים את הבייקון ומטגנים במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, עד פריך וזהוב, dabbing את כל נוזל חלבי עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מוסיפים את פרוסות הפודינג השחור ו/או הלבן למחבת ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, עד שמתחילים לפריך; הפודינג הלבן (אם משתמשים בו) צריך להפוך לזהב.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את הנקניקיות, בייקון, ופודינג פרוסות מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים בצלחת עמידה בתנור נמוך כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, להוסיף קורטוב של שמן טפיחה (ידית) של חמאה למחבת אחרת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את פטריות הכפתור ואת sauté במשך 3 עד 4 דקות, עד מתרכך והופך זהוב. מתבלים במלח ופלפל, ואז מסירים מהמחבת ומתחממים (מוסיפים למנה נקניקיות ובייקון). אם אתה מבשל פטריות שטוחות גדולות, ולאחר מכן להוסיף את השמן והחמאה למחבת ומטגנים את הפטריות במשך 8 עד 10 דקות, פונה באמצע, עד מתרכך ושחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מתבלים את הצד לחתוך של חצאי העגבניות עם מלח ופלפל טפטוף מעל 1 כף שמן. מטגנים אותם בעדינות, חותכים את הצד הראשון, במשך 2 עד 3 דקות, ואז מתהפכים ומטגנים עוד 2 עד 3 דקות, עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
לחלופין, מבשלים את הפטרייה השטוחה הגדולה ו/או את העגבניות בתנור. מחממים את התנור ל 204° (200°C/סימן גז 6).
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
טפטוף 2 כפיות שמן זית על או להוסיף טפיחה (ידית) של חמאה לפטרייה ומתבלים במלח ופלפל לפני הקלייה במשך 12 עד 15 דקות, עד שהתרכך. אם אתה משתמש בתנור, להתחיל צליית פטריות ועגבניות כמה דקות לפני טיגון נקניקיות ובייקון. לאחר מבושל, להקטין את טמפרטורת התנור כדי נמוך לשמירה על הכל חם כפי שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
כדי לטגן ביצה, להמיס טפיחה (ידית) של חמאה במחבת קטנה, נקייה על אש נמוכה. בזהירות לפצח את הביצה לתוך המחבת ולאפשר לטגן בעדינות. עבור ביצה קל מדי, ומטגנים במשך 1 עד 2 דקות, עד שהוא מתחיל להגדיר, ואז להתהפך ומטגנים עוד 1 עד 2 דקות. אם אתה מעדיף את הביצה שלך בצד שמש למעלה, ואז מטגנים בעדינות במשך 4 עד 5 דקות, עד החלמון צילם מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הסר מהמחבת ומגישים מיד עם שאר החומרים המבושלים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
עבור ביצים מקושקשות, לפצח את הביצים לתוך קערה, להוסיף את החלב, מתבלים עם מלח ופלפל, והכו יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מוסיפים 1 כף החמאה לסיר קטן על אש נמוכה. מיד יוצקים את הביצים ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב ברציפות (אני מוצא מרית עץ הכי טוב בשביל זה), עד החמאה נמסה והביצים מקושקשות ברכות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
16
הסר מן החום מיד, כך הביצים לא להיות מבושל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
מגישים עם מרכיבים מבושלים אחרים.
18
בעוד הביצה מתבשלת, לשים את פרוסות הלחם בטוסטר או טוסט תחת מטאטא שחומם מראש (גריל) במשך כמה דקות (ועל שני הצדדים, אם באמצעות broiler/גריל) עד הזהב. למרוח חמאה על הטוסט ולחתוך את הפרוסות לחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
טוסטרטוסטר
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
19
כדי לשרת, לארגן הכל על צלחת הגשה חמה, עם טוסט החמאה חם בצד עם קצת קטשופ עגבניות או להתענג.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
20
From Rachel ' s Irish Family Food by Rachel Allen, © 2013 Harper Collins Publishers