פריך אגס תפוחים
אם יש לכם amaretti, מלח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פריך תפוחים ואגסים, פריך תפוחים ואגסים, ו תפוח-אגס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
לרסק את amaretti עם מערוך, משאיר אותם בעטיפות נייר כפי שאתה עושה זאת. השאירו הרבה מרקם בפירורים ולא להפחיתם לאבקה.
מערבבים את amaretti, קמח, סוכר, קינמון, ומלח בקערה.
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות; ואז לעבוד אותו לתוך מרכיבים יבשים עם 2 סכינים או קצות האצבעות שלך, עד המרקם מתפורר ומתחיל להחזיק יחד.
מחממים את התנור ל 400 F. לקלף את הפרי ולפרוס אותו דק. לזרוק אותו עם סוכר ומיץ לימון; ואז להניח אותו בצלחת פאי 9 או 10 אינץ', או כלי חרס בגודל דומה או צלחת חרסינה. מכסים את הפרי עם ציפוי פריך, ואופים אותו במשך 30 דקות, או עד העליון הוא השחמה יפה התפוחים מבושלים.
מגישים עם שמנת מקציף רק מספיק כדי לעבות אותו מעט, בטעם, אם אתה רוצה, עם אמרטו.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;