קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך אגס תפוחים

פריך אגס תפוחים
אם יש לכם amaretti, מלח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פריך תפוחים ואגסים, פריך תפוחים ואגסים, ו תפוח-אגס פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסק את amaretti עם מערוך, משאיר אותם בעטיפות נייר כפי שאתה עושה זאת. השאירו הרבה מרקם בפירורים ולא להפחיתם לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
2
מערבבים את amaretti, קמח, סוכר, קינמון, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות; ואז לעבוד אותו לתוך מרכיבים יבשים עם 2 סכינים או קצות האצבעות שלך, עד המרקם מתפורר ומתחיל להחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מחממים את התנור ל 400 F. לקלף את הפרי ולפרוס אותו דק. לזרוק אותו עם סוכר ומיץ לימון; ואז להניח אותו בצלחת פאי 9 או 10 אינץ', או כלי חרס בגודל דומה או צלחת חרסינה. מכסים את הפרי עם ציפוי פריך, ואופים אותו במשך 30 דקות, או עד העליון הוא השחמה יפה התפוחים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
פירותפירות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מגישים עם שמנת מקציף רק מספיק כדי לעבות אותו מעט, בטעם, אם אתה רוצה, עם אמרטו.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
קרםקרם
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;