קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פריקסי דה פולט

פריקסי דה פולט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פריקסי דה פולט וספס. מנה אחת מכילה 1043 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 76 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.65 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו יין, ציר עוף, טיגון עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו קוקטיילים, (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרתממה פראדרצ' ה), ו פריקסי עוף מדהים-אפשר להכין עוף הדרים לארוחת הערב (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העוף למנות. התחל בהסרת הרגליים וקצוץ לשניים על ידי חיתוך במפרק המרכזי, נותן לך מקל תוף וירך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
חותכים את הצוואר ופורסים לחתיכות קטנות ומכניסים את זה יחד עם הכנפיים לציר העוף. קוצצים דרך השד ומכניסים את החלק האחורי של העוף לציר המבעבע. לנתק את השד בפועל לתוך 3 חתיכות ולהסיר את העצמות הזעירות. מייבשים את מנות העוף במגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים מעט חמאה מובהרת במחבת וכשהיא חמה מניחים את הרגליים והירכיים לטגן (למנות אלה לוקח הכי הרבה זמן לבשל).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אחרי כמה דקות להפוך את חתיכות עוף. זה צריך להיות צבע זהוב פריך. עכשיו מוסיפים את חזה העוף ומאפשרים לכל החלקים להמשיך לבשל. סובבו את חלקי השד עד לקבלת צבע אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
5
מחממים מחבת נוספת ומוסיפים את החמאה הלא מומסת כדי להתחיל את 'הרוקס'. לאחר שהחמאה נמסה מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את הקמח. מערבבים אותו היטב ואז חוזרים לאש ומערבבים את' הרוקס ' במהירות כך שכל הקמח יתבשל.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הופכים שוב את מנות העוף ומצמצמים לאש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מסירים את הרוקס מהאש ומערבבים את ציר העוף בהדרגה. מערבבים במהירות כך שלא ייווצרו גושים. מחזירים לאש ומביאים את הרוטב לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים במשך 3 דקות ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מוסיפים את המיץ מפח הקפס, היין הלבן והשמנת לרוטב המבעבע. הביאו את הכל לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
הופכים את העוף שוב ומוסיפים את השום. אפשר לו לוותר על טעמו למשך 2 דקות בלבד, ואז להשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מקציפים את הרוטב עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
יוצקים את החמאה ומיצי העוף לכלי, ומטגנים את הקפס עם העוף בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
יוצקים את הרוטב על העוף והספים ומוסיפים את המיץ מהכמהין והפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
13
מניחים את כל התבשיל לכלי הגשה מחומם ומפזרים את פרוסות הכמהין מעל.
14
מגישים מיד.