פריקסי דה פולט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פריקסי דה פולט וספס. מנה אחת מכילה 1043 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 76 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.65 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו יין, ציר עוף, טיגון עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו קוקטיילים, (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרתממה פראדרצ' ה), ו פריקסי עוף מדהים-אפשר להכין עוף הדרים לארוחת הערב (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העוף למנות. התחל בהסרת הרגליים וקצוץ לשניים על ידי חיתוך במפרק המרכזי, נותן לך מקל תוף וירך.
חותכים את הצוואר ופורסים לחתיכות קטנות ומכניסים את זה יחד עם הכנפיים לציר העוף. קוצצים דרך השד ומכניסים את החלק האחורי של העוף לציר המבעבע. לנתק את השד בפועל לתוך 3 חתיכות ולהסיר את העצמות הזעירות. מייבשים את מנות העוף במגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים מעט חמאה מובהרת במחבת וכשהיא חמה מניחים את הרגליים והירכיים לטגן (למנות אלה לוקח הכי הרבה זמן לבשל).
אחרי כמה דקות להפוך את חתיכות עוף. זה צריך להיות צבע זהוב פריך. עכשיו מוסיפים את חזה העוף ומאפשרים לכל החלקים להמשיך לבשל. סובבו את חלקי השד עד לקבלת צבע אחיד.
מחממים מחבת נוספת ומוסיפים את החמאה הלא מומסת כדי להתחיל את 'הרוקס'. לאחר שהחמאה נמסה מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את הקמח. מערבבים אותו היטב ואז חוזרים לאש ומערבבים את' הרוקס ' במהירות כך שכל הקמח יתבשל.
הופכים שוב את מנות העוף ומצמצמים לאש בינונית.
מסירים את הרוקס מהאש ומערבבים את ציר העוף בהדרגה. מערבבים במהירות כך שלא ייווצרו גושים. מחזירים לאש ומביאים את הרוטב לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים במשך 3 דקות ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה נמוכה.
מוסיפים את המיץ מפח הקפס, היין הלבן והשמנת לרוטב המבעבע. הביאו את הכל לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
הופכים את העוף שוב ומוסיפים את השום. אפשר לו לוותר על טעמו למשך 2 דקות בלבד, ואז להשליך.
מקציפים את הרוטב עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
יוצקים את החמאה ומיצי העוף לכלי, ומטגנים את הקפס עם העוף בתבנית.
יוצקים את הרוטב על העוף והספים ומוסיפים את המיץ מהכמהין והפטרוזיליה הקצוצה.
מניחים את כל התבשיל לכלי הגשה מחומם ומפזרים את פרוסות הכמהין מעל.