פרמזן - פורטובלו גריטס
אם יש לכם מלח, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. וזה די טוב. נסו פרמזן פורטובלו, פרמזן פטריות פורטובלו, ו פרמזן פורטובלו אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד הזהב. מערבבים פטריות ו -4 המרכיבים הבאים; מבשלים 5 דקות או עד פטריות מכרז.
להביא מרק עוף ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה לערבב שיבולת שועל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד גריסים מתעבים. מערבבים בתערובת פורטובלו וגבינת פרמזן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.