קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרמזן - פורטובלו גריטס

פרמזן - פורטובלו גריטס
אם יש לכם מלח, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. וזה די טוב. נסו פרמזן פורטובלו, פרמזן פטריות פורטובלו, ו פרמזן פורטובלו אורזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד הזהב. מערבבים פטריות ו -4 המרכיבים הבאים; מבשלים 5 דקות או עד פטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להביא מרק עוף ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה לערבב שיבולת שועל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד גריסים מתעבים. מערבבים בתערובת פורטובלו וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.