קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

פרמיג'יאנה מלנזנה

פרמיג'יאנה מלנזנה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו כדורים עם גבינת מוצרלה צמחונית, פירורי לחם, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמזן (Melanzane alla Parmigiana), ו חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה (או בסיר רחב), מוסיפים את השום, הקורנית והמרווה ומבשלים בעדינות במשך כמה דקות. עצה בעגבניות, חומץ וסוכר, ומבשלים בעדינות במשך 20-25 דקות עד מעובה קצת.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, לחמם מחבת (או טיגון).
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מברשת את פרוסות חצילים משני הצדדים עם שמן זית, ואז מחבת בקבוצות. אתה רוצה כל פרוסה מתרככת מעט חרוך, אז לא צריך את החום גבוה מדי או החציל יהיה char לפני ריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר לצלחת כמו שאתה הולך.
5
בתבנית אפייה גדולה, מורחים קצת רוטב עגבניות על הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מערבבים 25 גרם של פרמזן עם פירורי לחם וצנוברים, ולהניח בצד. מעל הרוטב עם שכבה או שתיים של פרוסות חצילים, ואז מתבלים היטב. כפית על קצת יותר רוטב, ואז לפזר על כמה מוצרלה, פרמזן ועלי בזיליקום. אני חוזר, שכב וסיים עם אחרון רוטב העגבניות. פיזור על פירורי לחם גביני וצינה עד 24 שעות, או לאפות מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים במשך 30-40 דקות עד העליון הוא פריך וזהוב, ורוטב עגבניות מבעבע. לנוח 10 דקות, ואז לפזר עם עלי בזיליקום ומגישים עם סלט ופוקצ 'ה (ראה'הולך טוב עם').
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן