פרמיג'יאנה מלנזנה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו כדורים עם גבינת מוצרלה צמחונית, פירורי לחם, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמזן (Melanzane alla Parmigiana), ו חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה (או בסיר רחב), מוסיפים את השום, הקורנית והמרווה ומבשלים בעדינות במשך כמה דקות. עצה בעגבניות, חומץ וסוכר, ומבשלים בעדינות במשך 20-25 דקות עד מעובה קצת.
בינתיים, לחמם מחבת (או טיגון).
מברשת את פרוסות חצילים משני הצדדים עם שמן זית, ואז מחבת בקבוצות. אתה רוצה כל פרוסה מתרככת מעט חרוך, אז לא צריך את החום גבוה מדי או החציל יהיה char לפני ריכוך.
בתבנית אפייה גדולה, מורחים קצת רוטב עגבניות על הבסיס.
מערבבים 25 גרם של פרמזן עם פירורי לחם וצנוברים, ולהניח בצד. מעל הרוטב עם שכבה או שתיים של פרוסות חצילים, ואז מתבלים היטב. כפית על קצת יותר רוטב, ואז לפזר על כמה מוצרלה, פרמזן ועלי בזיליקום. אני חוזר, שכב וסיים עם אחרון רוטב העגבניות. פיזור על פירורי לחם גביני וצינה עד 24 שעות, או לאפות מיד.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
אופים במשך 30-40 דקות עד העליון הוא פריך וזהוב, ורוטב עגבניות מבעבע. לנוח 10 דקות, ואז לפזר עם עלי בזיליקום ומגישים עם סלט ופוקצ 'ה (ראה'הולך טוב עם').