פרפל עם עגבניות, בצל ותרד
Farfalle עם עגבניות, בצל, תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ יין, אורגנו, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. נסו Farfalle עם עוף, עגבניות, בצל מקורמל, ועז C, Farfalle עם עוף, עגבניות, בצל מקורמל, גבינת עיזים, ו קינואה שחורה עם תרד, עגבניות ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עם 1 כף מלח.
מוסיפים פסטה ומבשלים לפי הוראות האריזה; מנקזים.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ואורגנו; מטוגנים 12 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים עגבניות וחומץ; לטגן 3 דקות או עד עגבניות מתחילים לרכך.
להוסיף פסטה ותרד; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום, ומערבבים בפרמג 'יאנו-רג' יאנו, נשאר 1 כף שמן, נשאר 1/4 מלח כפית, ופלפל.