תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פשוט חזה עוף בגריל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון דל פחמימות, יש 404 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 52 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו סלסה אבוקדו תות עם עוף בגריל פשוט, חזה עוף בגריל עם תירס גולמי וסלט לחם בגריל, ו חזה עוף איטלקי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה, מערבבים את שמן הירקות עם השום המרוסק, באמצעות מזלג כדי לעזור לשחרר את טעם השום לתוך השמן. מתבלים את תערובת השום במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
שום
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
תן לשבת לפחות 15 דקות.
4
בינתיים, תכיני את חזה העוף. יש לשטוף ולייבש את העוף ביסודיות. מצא את הרכס לאורך הצד של חזה העוף, בזהירות למשוך את המכרז. קח כל שד והלום בעדינות עד עובי אפילו. לא להלום רזה מדי; השד לא יהיה אחיד לחלוטין. אם יש קצה משולש קטן רזה, קדימה לחתוך ולהשליך. הכן את המכרזים על ידי חיתוך כל קצוות משוננים. מלח בנדיבות ופלפל את העוף ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מלח ופלפל
עוף שלם
מכרזי עוף
5
מחממים את הגריל כדי חם.
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
לאחר העוף נח, מברשת בנדיבות עם שמן צמחי חדור שום.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
עוף שלם
שום
7
מניחים את חזה העוף על הגריל החם, עם החלק העבה פונה לחלק החם יותר של הגריל שלך (בדרך כלל הגב). אפשר את חזה העוף לבשל ללא הפרעה עד סימני חריכה נעשים, על 4 דקות. הפוך את העוף, שומר את החלק העבה של העוף לכיוון החלק החם של הלהבה, ומבשל עד שמדחום שקורא מיידית מוכנס בעוף קורא 155 מעלות F, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
גריל
8
מניחים את מכרזי העוף על הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות בסך הכל, פונה באמצע. אפשר את העוף בגריל לנוח במשך 5 דקות, מכוסה, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מכרזי עוף
עוף בגריל
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
מגישים עם עגבניות בצל קלוי ורוטב טבילה בצל, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
עגבנייה
בצל
10
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מניחים את עגבניות חצויות, בצל, שיני שום על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
עגבנייה
בצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
טפטוף עם חצי שמן זית ומפזרים קורנית, מלח ופלפל. זרוק היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
טימין
13
מניחים את העגבניות לחתוך בצד למטה, ומבשלים 2 שעות הפיכת העגבניות לאחר 1 שעה. לאחר השעה השנייה, להסיר את תבנית האפייה, ולהניח בצד את השום unpeeled.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
14
מניחים את שאר הירקות ומיצי המחבת במעבד מזון או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
מחבת
15
הוסף כף או שתיים של מים למחבת כדי לגרד את כל פיסות טעם תקוע על תבנית האפייה ולהוסיף למעבד המזון. לסחוט את הבשר הרך של השום הקלוי למעבד המזון ולהוסיף את שמן הזית הנותר. דופק את התערובת עד עבה, או מחית עד חלקה, בהתאם עקביות הרצוי. לטעום את הרוטב ואת העונה עם מלח, פלפל, במידת הצורך.