פשוט טונה להמיס
פשוט טונה להמיס דורש בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 788 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, לחם, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. . נסו פשוט טונה להמיס, ממיסים את הלב טונה מומסת, ו יום ראשון בריא, טעים, סלט טונה אמיתי - לסלט טונה, להמיס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים פרוסות לחם בתנור כדי טוסט בזמן שהוא מתחמם, ובזמן שאתה עושה את סלט הטונה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הטונה, מיונז, מלח, חומץ בלסמי, חרדל ומלפפון חמוץ שמיר עד מעורבב היטב.
הסר לחם מהתנור, וערום את תערובת הטונה על פרוסה אחת.
מפזרים גבינה על פרוסת הלחם השנייה.
אופים במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינה מותכת וטונה מחומם דרך.
מניחים את הצד גבינה של הכריך על גבי צד הטונה.
חותכים לשניים ומגישים מיד.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.