לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו פשטידות הודו ופנקטה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 580 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מאוכלרשת יש 475 אוהדים. לכו לחנות ואספו קמח תירס, סודה לשתייה, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 80%. מתכונים דומים: פשטידות הודו ופנקטה, פשטידות פנצ'טה, שעועית לבנה וסיר מנגולד שוויצרי, ו פשטידות פנצ'טה, שעועית לבנה וסיר מנגולד שוויצרי-מבשלים כמו אלוף מבשלים כמו אלוף.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
למילוי: בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהם חומים ופריכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
יוצקים את הפנצ ' טה וכל מיצי הבישול על פטה מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
מוסיפים לסיר את החמאה, השאלוט, הגזר והטימין. מתבלים ב 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד שהגזר רך, 6 עד 8 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה. הגבירו את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את מרק העוף ומגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הפנצ ' טה המבושלת, השמנת הכבדה, ההודו, האפונה, התירס ואת יתרת המלח והפלפל. מבשלים למשך 3 דקות עד לחימום. בעזרת מצקת ממלאים את הרמקינים בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקת
9
לקרום: במעבד מזון דופקים יחד את הקמח, קמח התירס, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים את החמאה והגבינה ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. כשהמכונה פועלת מוסיפים 1/3 כוס חלב חמאה והשמן. מעבדים עד שהתערובת מתחילה ליצור כדור, מוסיפים חלב חמאה נוסף, 1 כפית בכל פעם, במידת הצורך. על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 10 אינץ 'בעובי של כ-1/4 אינץ'. בעזרת חותך עוגיות עגול בגודל 3 אינץ ' חותכים את הבצק ל -6 עיגולים ומניחים על גבי המלית.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
11
אופים עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע, 20 עד 25 דקות. מצננים 5 דקות לפני ההגשה.