לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו פשטידות הודו ופנקטה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 580 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מאוכלרשת יש 475 אוהדים. לכו לחנות ואספו קמח תירס, סודה לשתייה, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 80%. מתכונים דומים: פשטידות הודו ופנקטה, פשטידות פנצ'טה, שעועית לבנה וסיר מנגולד שוויצרי, ו פשטידות פנצ'טה, שעועית לבנה וסיר מנגולד שוויצרי-מבשלים כמו אלוף מבשלים כמו אלוף.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
למילוי: בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהם חומים ופריכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
יוצקים את הפנצ ' טה וכל מיצי הבישול על פטה מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מוסיפים לסיר את החמאה, השאלוט, הגזר והטימין. מתבלים ב 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד שהגזר רך, 6 עד 8 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה. הגבירו את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
גב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את מרק העוף ומגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הפנצ ' טה המבושלת, השמנת הכבדה, ההודו, האפונה, התירס ואת יתרת המלח והפלפל. מבשלים למשך 3 דקות עד לחימום. בעזרת מצקת ממלאים את הרמקינים בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקת
9
לקרום: במעבד מזון דופקים יחד את הקמח, קמח התירס, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מוסיפים את החמאה והגבינה ומעבדים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. כשהמכונה פועלת מוסיפים 1/3 כוס חלב חמאה והשמן. מעבדים עד שהתערובת מתחילה ליצור כדור, מוסיפים חלב חמאה נוסף, 1 כפית בכל פעם, במידת הצורך. על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 10 אינץ 'בעובי של כ-1/4 אינץ'. בעזרת חותך עוגיות עגול בגודל 3 אינץ ' חותכים את הבצק ל -6 עיגולים ומניחים על גבי המלית.