, המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. לכו לחנות והרימו סוכר חום, אגוז מוסקט טחון, ציפורן טחונה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. ציון זה מוצק. נסו פאי דלעת עם קרם מייפל ואגוזי פקאן מסוכרים, בטטות עם אגוזי פקאן מסוכרים, ו אגוזי פקאן מסוכרים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את הביצים, השמנת, החלב והרום; מערבבים היטב. קו 9-ב. עמוק-צלחת עוגת צלחת עם מאפה; לקצץ וחליל קצוות.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ביצה
חלב
רום
3
יוצקים תערובת דלעת לתוך מאפה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
4
אופים בחום של 400 ניתנים להזרקה למשך 40-45 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
סכין
5
בקערה קטנה שלבו את הפקאנים, הסוכר החום והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
פקאנים
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מורחים לתוך משומן 15-ב. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהם קלויים, תוך ערבוב פעם אחת. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
פאי עליון עם אגוזי פקאן מסוכרים; מגישים עם קצפת. מקררים שאריות.