פשטידת ירקות.
פאי ירקות סיר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרום עוגה, מלח ופלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים או במיקרוגל את תפוחי האדמה בעורם עד הסוף. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, פיל. קוביות שתיים ומעך את השניים האחרים. תניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל והגזר והטוגנים על אש בינונית עד להזהבה.
מוסיפים את הברוקולי יחד עם כמות קטנה של מים. מכסים ומבשלים עד הברוקולי הוא רך אבל לא overdone, 3 עד 4 דקות.
מפזרים את הקמח למחבת, ואז לשפוך את החלב, ערבוב כל הזמן. מבשלים עד הנוזל מתעבה קצת, 1 עד 2 דקות. מערבבים בקוביות ופירה.
חום דרך בעדינות. מערבבים את הפטרוזיליה, אם משתמשים, ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה וטופחים פנימה.
מניחים את פירורי הלחם בקערת ערבוב קטנה.
טפטוף עם השמן הנותר ומערבבים עד הפירורים הם לחים באופן שווה.
מפזרים באופן שווה על העוגה.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד הקרום הוא זהוב.
תן לעוגה לעמוד במשך כ -10 דקות, ואז לחתוך טריזים ומגישים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
The Vegetary Family Cookbook by Nava Atlas. Copyright (c) 2004 by Nava Atlas. Published by Broadway Books.נאוה אטלס היא המחברת של תשעה ספרי בישול, כולל ספר הבישול המשפחתי הצמחוני, הגורמה הצמחונית בת ה-5 המרכיבים ומרקים צמחוניים לכל עונות השנה. היא מתגוררת באזור עמק הדסון של ניו יורק עם בעלה ושני בנים בגיל העשרה (כל טבעונים).