פשטידת עוף מיושנת
פשטידת עוף מיושנת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, אפונה קטנה, מי קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קיצור הירקות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה עם דובדבנים בוצי חברים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פשטידת עוף מיושנת, פשטידת עוף מיושנת, ו פשטידת עוף (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות 1 כוס קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים 1/4 כוס קמח, מי קרח וחומץ בקערה קטנה.
שלב 3/4 כוס קמח 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים תערובת חומץ; מערבבים רק עד לח. הקש תערובת בעדינות לתוך מעגל 5 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף. צ ' יל במשך 15 דקות.
בצק רול, עדיין מכוסה, לתוך 13 x 10 אינץ ' אליפסה.
מניחים את הבצק במקפיא 5 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
כדי להכין מילוי, להביא 2 1/2 כוסות ציר עוף לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר; מבשלים 2 דקות.
מסננים תערובת במסננת מעל קערה, שמירה על נוזל בישול.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
להוסיף שאלוט; לבשל 3 דקות. כף קלה 1/2 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1/2 כוס קמח 1/2 כוס ציר עוף; מערבבים עם מקצף.
הוסף למחבת. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה, שמורות בישול נוזלי, עוף, אפונה, 3/4 כפית מלח, טימין, ופלפל. לבשל 10 דקות.
הסר מהחום; להתקרר מעט. תערובת עוף כפית לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.
הסר גיליון 1 של פלסטיק לעטוף מבצק.
מניחים בצק על גבי תערובת עוף, לחיצה על קצה המנה.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד.
חותכים 5 חריצים בחלק העליון של הקרום כדי לאפשר קיטור לברוח. בעדינות לצחצח קרום עם חלב.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד הזהב.