פתיתי שלג מסוכר חום
פתיתי שלג מסוכר חום הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 106 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר חום, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: פתיתי שלג של עוגיות סוכר לימון, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו סוכר חום קילו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום.
הוראות
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. הכה בביצה עד מעורבב. במהירות נמוכה, לנצח בקמח, סודה לשתייה ומלח.
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים; לעצב כל חלק לדיסק שטוח. לעטוף כל דיסק בנפרד בניילון נצמד. מקררים לפחות 2 שעות עד צונן לחלוטין.
מחממים תנור ל 350°f. גליונות עוגיות קו עם נייר קלף בישול. על פני השטח המשוריין, לגלגל דיסק 1 בכל פעם לעובי 1/4 אינץ ' (לשמור את הבצק שנותר בקירור).
חותכים עם חותכי פתית שלג; מניחים על סדינים עוגיות. שאריות Reroll פעם אחת, מצמרר בצק שוב לפני חיתוך.
אופים 8 עד 11 דקות או עד הזהב אור. מגניב 2 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, להכות אבקת מרנג ומים קרים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד פסגות טופס. בהדרגה להכות אבקת סוכר עד פסגות רכות טופס, על 1 דקה. ציפוי כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה עגול בינוני; ציפוי צינור על עוגיות.
בואו לעמוד על 5 דקות או עד שהציפוי מוגדר.