קושירגיל
מוכן ב28 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

צ'אודר צדפות ופטריות

צ'אודר צדפות ופטריות
צ'אודר צדפות ופטריות עשוי להיות בדיוק המתאווה שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -11 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 265 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צדפות דפנה, חמאה, מרק קרם תפוחי אדמה מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 33% . מתכונים דומים: חמין סקאלופ , חמין סקאלופ , וחמין סקאלופ .

הוראות

1
בסיר בינוני, על אש בינונית-גבוהה, ממיסים 2 כפות חמאה. חורצים צדפות בקמח. מנערים את העודפים ומקפיצים בחמאה במשך 3 דקות, או עד שהם אטומים ומתחילים לצבוע. השתמשו בכף מחוררת כדי להוציא את הצדפות מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
גבינת עיזים רגילה מוצקה, מפוררת גס, במקרר עד לשימושגבינת עיזים רגילה מוצקה, מפוררת גס, במקרר עד לשימוש
1 (9 אינץ') קרום מאפה בקירור1 (9 אינץ') קרום מאפה בקירור
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)
מי פסטה שמוריםמי פסטה שמורים
2
ממיסים במחבת את 2 כפות החמאה הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים רגילה מוצקה, מפוררת גס, במקרר עד לשימושגבינת עיזים רגילה מוצקה, מפוררת גס, במקרר עד לשימוש
ציוד שתשתמש בו
מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)
3
מקפיצים פטריות וסלרי במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
1/2 ק"ג טופו יציב, חתוך לקוביות1/2 ק"ג טופו יציב, חתוך לקוביות
4
מערבבים פנימה יין, מרק תפוחי אדמה, מיץ צדפות ותיבול פירות ים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות. מערבבים פנימה צדפות עם כל מיץ שהצטבר ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות יםתיבול פירות ים
מרק תפוחי אדמהמרק תפוחי אדמה
מיץ צדפותמיץ צדפות
צדפותצדפות
1/2 כוס קיווי פרוס1/2 כוס קיווי פרוס
ייןיין

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

סקאלופ עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. פינו נואר בעמק הנהר הרוסי של וויליאמס סלים עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 110 דולר לבקבוק.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.