קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

צ'יפוטלה צלעות טלה

צ'יפוטלה צלעות טלה
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, צלעות טלה צ'יפוטלה עשויות להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני לנסות. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות , 60 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . המתכון הזה של Foodnetwork דורש בצל, עגבניות משומרות, צלעות כבש ושום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. עם ציון של 85% , המנה הזו נהדרת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות טלה עם רוטב קרם קארי או מדף טלה , קציצות טלה רפורמות (צלעות טלה בלחם עם חזיר) וצלעותטלה עם רוטב קרם קארי או מדף טלה .

הוראות

1
טוחנים ומועכים את הצ'ילי לעיסה עם סכין גדולה, ואז מערבבים עם רוטב האדובו, הכמון והתימין בקערה קטנה. מתבלים את צלעות הטלה במלח ומצפים בתערובת הצ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
בשר טחוןבשר טחון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או במחבת עמוקה רחבה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את צלעות הטלה ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים ומתחיל להיווצר קרום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4
מערבבים פנימה את הבצל ומטגנים עד לריכוך, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את השום, הכוסברה, עלי הדפנה והקינמון, ומבשלים עד שהשום רך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהן; השתמשו בכף עץ כדי לשבור את העגבניות ולגרד את החתיכות השחומות מתחתית הסיר. את הצלעות צריך לטבול בקושי בנוזל; הוסף עד 1/2 כוס מים, במידת הצורך. מבשלים עד שהבשר רך והרוטב מסמיך מעט, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מגישים את הצלעות עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
8
צילום מאת אנטוניס אכילאוס