רובד צ'דר-בייקון-אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. אם יש לכם חלב, בייקון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. . נסו שכבות בייקון וצ'דר, שכבות צ'דר, בייקון ועגבניות, ו גבינת צ'דר פולנטה עם אספרגוס עטוף בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים ומביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיף את האספרגוס, כיסוי, ואדים עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
5
הסר אספרגוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
6
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלב, חרדל יבש, מלח ופלפל עד חלקה היטב בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
פלפל
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
שכבה של פרוסות הלחם לתוך החלק התחתון של המנה, חיתוך והתאמת פרוסות נוספות לפי הצורך כדי למלא רווחים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
9
מפזרים 1 כוס גבינת צ ' דר על הלחם, ואחריו בצל קצוץ. מסדרים אספרגוס ספירס ופלפל אדום בשכבה על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
פלפל אדום
גבינת צ ' דר
לחם
בצל
10
מפזרים בייקון מתפורר על פלפל אדום; למעלה עם שכבה נוספת של פרוסות לחם, חיתוך ומילוי רווחים כמו קודם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
חתיכות בייקון אמיתיות
לחם
11
יוצקים את תערובת חלב הביצה באופן שווה על התבשיל, ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
אופים את התבשיל במשך 50 דקות; מפזרים 1 כוס גבינת צ ' דר גרוסה על החלק העליון של התבשיל, חוזרים לתנור, ואופים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת וסכין מוכנס למרכז התבשיל יוצא נקי, 10 עד 15 דקות נוספות.