צ'דר-בייקון-שכבות אספרגוס
רובד צ'דר-בייקון-אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. אם יש לכם חלב, בייקון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. . נסו שכבות בייקון וצ'דר, שכבות צ'דר, בייקון ועגבניות, ו גבינת צ'דר פולנטה עם אספרגוס עטוף בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים ומביאים את המים לרתיחה.
מוסיף את האספרגוס, כיסוי, ואדים עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 5 דקות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלב, חרדל יבש, מלח ופלפל עד חלקה היטב בשילוב.
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
שכבה של פרוסות הלחם לתוך החלק התחתון של המנה, חיתוך והתאמת פרוסות נוספות לפי הצורך כדי למלא רווחים.
מפזרים 1 כוס גבינת צ ' דר על הלחם, ואחריו בצל קצוץ. מסדרים אספרגוס ספירס ופלפל אדום בשכבה על הבצל.
מפזרים בייקון מתפורר על פלפל אדום; למעלה עם שכבה נוספת של פרוסות לחם, חיתוך ומילוי רווחים כמו קודם.
יוצקים את תערובת חלב הביצה באופן שווה על התבשיל, ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים את התבשיל במשך 50 דקות; מפזרים 1 כוס גבינת צ ' דר גרוסה על החלק העליון של התבשיל, חוזרים לתנור, ואופים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת וסכין מוכנס למרכז התבשיל יוצא נקי, 10 עד 15 דקות נוספות.