קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

צ'דר-בייקון-שכבות אספרגוס

צ'דר-בייקון-שכבות אספרגוס
רובד צ'דר-בייקון-אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. אם יש לכם חלב, בייקון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. . נסו שכבות בייקון וצ'דר, שכבות צ'דר, בייקון ועגבניות, ו גבינת צ'דר פולנטה עם אספרגוס עטוף בבייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים ומביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיף את האספרגוס, כיסוי, ואדים עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
5
הסר אספרגוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
6
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלב, חרדל יבש, מלח ופלפל עד חלקה היטב בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
פלפלפלפל
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
שכבה של פרוסות הלחם לתוך החלק התחתון של המנה, חיתוך והתאמת פרוסות נוספות לפי הצורך כדי למלא רווחים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
9
מפזרים 1 כוס גבינת צ ' דר על הלחם, ואחריו בצל קצוץ. מסדרים אספרגוס ספירס ופלפל אדום בשכבה על הבצל.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
פלפל אדוםפלפל אדום
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
לחםלחם
בצלבצל
10
מפזרים בייקון מתפורר על פלפל אדום; למעלה עם שכבה נוספת של פרוסות לחם, חיתוך ומילוי רווחים כמו קודם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
לחםלחם
11
יוצקים את תערובת חלב הביצה באופן שווה על התבשיל, ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
אופים את התבשיל במשך 50 דקות; מפזרים 1 כוס גבינת צ ' דר גרוסה על החלק העליון של התבשיל, חוזרים לתנור, ואופים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת וסכין מוכנס למרכז התבשיל יוצא נקי, 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין