קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

צ'וק-פונדנט בוטנים עם אדמת שוקולד ודובדבנים

צ'וק-פונדנט בוטנים עם אדמת שוקולד ודובדבנים
צ'וק-פינאט פונדנט עם אדמת שוקולד ודובדבנים לוקח כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא חמאה, חמאת בוטנים פריכה, קומפוט דובדבן גדול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. פונדנט שוקולד ללא קמח, פונדנט פקאן שוקולד, ו פונדנט אספרסו ושוקולד דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הפוך את הקרקע ראשונה.
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
פרוס דק את עוגת השוקולד ושכב על מגשי אפייה מרופדים בקלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4
אופים במשך 30 דקות, הפיכת הפרוסות באמצע הדרך, עד פריך למגע. שים מעבד מזון וויז לפירורים פריכים. זה יחזיק מעמד עד שבוע בקופסת פח אטומה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הפוך את הפונדנטים על ידי צחצוח 6 תבניות dariole היטב עם חמאה מומסת. צ ' יל במשך 1 דקות, ואז מברשת שוב. שים כפית של אבקת קקאו באחד ולנער על כך בפנים כולו מצופה, ואז להטות את השאר לתוך הבא הקש על החלק התחתון של dariole כדי לצאת כל עודף. חזור עם כל הדאריולים.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
היכו יחד את החמאה הריכה, חמאת הבוטנים, הסוכר והוניל כדי לקרם אותם, ואז הכו בביצים, ואחריו הקמח. מערבבים בשוקולד המומס ומחלקים בין darioles. צ ' יל עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
כדי לשרת, תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים את fondants עבור 10-12 דקות העליון יהיה להגדיר, אבל אתה צריך להרגיש באמצע רך כאשר אתה לדרבן אותו.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הוסף ערימה קטנה של אדמה לכל צלחת העליון עם דובדבן או לשים את הקרקע דלי מיני או עציץ.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
10
מוסיפים כף של קומפוט דובדבן לכל צלחת וגלידת וניל. לבסוף, בזהירות להפוך כל פונדנט שוקולד על הצלחת הם צריכים לצאת בקלות.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
CompoteCompote
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
11
מגישים באופן מיידי.