צ'וק-פינאט פונדנט עם אדמת שוקולד ודובדבנים לוקח כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא חמאה, חמאת בוטנים פריכה, קומפוט דובדבן גדול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. פונדנט שוקולד ללא קמח, פונדנט פקאן שוקולד, ו פונדנט אספרסו ושוקולד דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
הפוך את הקרקע ראשונה.
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
פרוס דק את עוגת השוקולד ושכב על מגשי אפייה מרופדים בקלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
אופים במשך 30 דקות, הפיכת הפרוסות באמצע הדרך, עד פריך למגע. שים מעבד מזון וויז לפירורים פריכים. זה יחזיק מעמד עד שבוע בקופסת פח אטומה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הפוך את הפונדנטים על ידי צחצוח 6 תבניות dariole היטב עם חמאה מומסת. צ ' יל במשך 1 דקות, ואז מברשת שוב. שים כפית של אבקת קקאו באחד ולנער על כך בפנים כולו מצופה, ואז להטות את השאר לתוך הבא הקש על החלק התחתון של dariole כדי לצאת כל עודף. חזור עם כל הדאריולים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכר אדום גס
6
היכו יחד את החמאה הריכה, חמאת הבוטנים, הסוכר והוניל כדי לקרם אותם, ואז הכו בביצים, ואחריו הקמח. מערבבים בשוקולד המומס ומחלקים בין darioles. צ ' יל עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)