קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

צ'וק-פונדנט בוטנים עם אדמת שוקולד ודובדבנים

צ'וק-פונדנט בוטנים עם אדמת שוקולד ודובדבנים
צ'וק-פינאט פונדנט עם אדמת שוקולד ודובדבנים לוקח כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא חמאה, חמאת בוטנים פריכה, קומפוט דובדבן גדול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. פונדנט שוקולד ללא קמח, פונדנט פקאן שוקולד, ו פונדנט אספרסו ושוקולד דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הפוך את הקרקע ראשונה.
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
פרוס דק את עוגת השוקולד ושכב על מגשי אפייה מרופדים בקלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
אופים במשך 30 דקות, הפיכת הפרוסות באמצע הדרך, עד פריך למגע. שים מעבד מזון וויז לפירורים פריכים. זה יחזיק מעמד עד שבוע בקופסת פח אטומה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הפוך את הפונדנטים על ידי צחצוח 6 תבניות dariole היטב עם חמאה מומסת. צ ' יל במשך 1 דקות, ואז מברשת שוב. שים כפית של אבקת קקאו באחד ולנער על כך בפנים כולו מצופה, ואז להטות את השאר לתוך הבא הקש על החלק התחתון של dariole כדי לצאת כל עודף. חזור עם כל הדאריולים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
6
היכו יחד את החמאה הריכה, חמאת הבוטנים, הסוכר והוניל כדי לקרם אותם, ואז הכו בביצים, ואחריו הקמח. מערבבים בשוקולד המומס ומחלקים בין darioles. צ ' יל עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
כדי לשרת, תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים את fondants עבור 10-12 דקות העליון יהיה להגדיר, אבל אתה צריך להרגיש באמצע רך כאשר אתה לדרבן אותו.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הוסף ערימה קטנה של אדמה לכל צלחת העליון עם דובדבן או לשים את הקרקע דלי מיני או עציץ.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
10
מוסיפים כף של קומפוט דובדבן לכל צלחת וגלידת וניל. לבסוף, בזהירות להפוך כל פונדנט שוקולד על הצלחת הם צריכים לצאת בקלות.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
CompoteCompote
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
11
מגישים באופן מיידי.