Choucroute Garni עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם נקניק, שמן צמחי, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: Choucroute גארני, Choucroute גארני, ו Choucroute גארני.
הוראות
1
מחממים 2 כפות של השומן בתבשיל flameproof גדול מעל חום בינוני. בקבוצות, להוסיף את בשר חזיר וצלעות חילוף לבשל, מפנה מדי פעם, על 5 דקות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוף
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
העברה לצלחת.
3
מוסיפים את הבצל לתבשיל ומבשלים עד שהתרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את התפוחים, שום, פלפל, גרגרי ערער, טימין ועלי דפנה. מערבבים בכרוב הכבוש. להחזיר את החזיר וצלעות חילוף לתבשיל ומערבבים במלאי ובירה. להביא לרתיחה. מכסים בחוזקה ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חילוף
לשימור,
צרור תרד טרי (בערך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום
1/2 פאונד חוואר קצוץ
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, דוחפים אותם לתוך הכרוב, ואז מכסים וממשיכים לבשל במשך כ -50 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
בינתיים, לחמם את השומן 1 כף הנותרים במחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מסתובבים, כ -5 דקות, עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8
כפית על מגש ומסדרים את הנקניקיות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים