צ'וריסו-גבינת צ' וריסו
המתכון פישל צ'וריס זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לכם סלסה, שמן צמחי, צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו חג ההודיה שאריות קסדילה (3-גבינה טורקיה חמוציות & מרווה קסדילה), שרימפס וצ'וריסו קסדילה, ו עוף וצ'וריסו קסדילה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את מיץ הליים, הבצל והמלח בקערה קטנה שאינה מגיבה, והשליך מדי פעם.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד שהבצל ורוד, בערך 15 דקות.
מחממים את השמן במחבת טפלון בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הצ ' וריסו ומבשלים, נפרדים בכף עץ, עד להשחמה, כ -3 דקות.
מחממים ברזל וופל לבינוני-גבוה.
מברישים צד אחד של 2 טורטיות בשמן ומניחים בצד יבש על משטח עבודה. מפזרים כל אחד עם 1/3 כוס גבינה, ואז בצל כבוש. סנדוויץ ' עם שאר הטורטיות ומברישים את החלקים בשמן.
מניחים 1 קסדילה במגהץ הוופל, סוגרים בעדינות (לא דוחפים למטה) ומבשלים עד להזהבה והגבינה נמסה, 4 עד 6 דקות. חזור על הפעולה עם שאר הקזדילה.
חותכים את הקזדילות ל טריזים ומעליהם את הצ ' וריסו.
מגישים עם סלסה, שמנת חמוצה ואבוקדו.