צ'וריסו טרי תוצרת בית
צ'וריסו תוצרת בית טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו מלח כשר, צ'ילי ניו מקסיקו, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו טאקו צ'וריסו טרי, צ'וריסו תוצרת בית, ו צ'וריסו תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה ויבשה overmedium-חום גבוה.
מוסיפים צ ' יילס; טוסט,פונה לעתים קרובות, עד רק ריחני,על 1 דקה.
באמצעות מספריים מטבח ועובד על קערה בינונית, cutchiles לתוך 1" טבעות, הזמנת seedsand משליך גבעולים. מכסים עם 1 / 2 כוס מים חמים; לתת לספוג, stirringoccasionally, עד צ ' ילי רך וגמיש, כ 10 דקות.
להעביר צ ' ילי עם גרעיניםשקיית נוזל לבלנדר.
Addgarlic, פפריקה, 1 כף מלח, וpepper; דופק עד צורות להדביק.
מערבבים חזיר וצ ' ילה pastein קערה גדולה. בעדינות לערבב untiljust מעורבב (לא overwork themeat).
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה overmedium-חום גבוה. עובד בקבוצות 2, לבשל צ ' וריסו עד בבישולדרך, 7-8 דקות. (להיות בטוח לתת בשר חום לפני הפוךולשבור אותו לחתיכות קטנות עם כף או מרית.) Seasonwith מלח. לעשות קדימה: צ ' וריסו יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.תתחמם מחדש לפני ההגשה.