יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חזה הודו טחון, salsas, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מוטות בייגלה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קוקוס שלג כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 92%. נסו קיץ הודי, סלסה הודית בקיץ, ו סוקוטש קיץ הודי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר מעל בינוני לחום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 3 סיבובים של המחבת, ואת בשר טורקיה. מתבלים את הבשר עם: אבקת צ ' ילי, תיבול גריל, כמון, ווסטרשייר ורוטב חם. לשבור את הבשר עם החלק האחורי של כף עץ להתפוררות קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
¼ כפית אורגנו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
קוצצים את הבצל, הזמנה 1/4 ממנו לציפוי הצ ' ילי. בשר חום 5 דקות, ואז מוסיפים בצל ופלפלים קצוצים ומבשלים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוסיף בירה ו deglaze המחבת, גירוד את הטפטוף ובישול את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים רוטב עגבניות ורוטב ברביקיו ומביאים לבועה. זה באמצעות גרעינים תירס להוסיף אותם עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
גרעינים תירס
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
7
תן לצ ' ילי להתבשל 10 דקות. התאם תבלינים ורמת חום לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
8
להסיר מהחום ולהגיש.
1
כדי להפוך אצווה כפולה, לחמם 2 סירים ולעשות 1 אצווה בכל סיר, במקום להשתמש 1 סיר מסיבי שקשה לשלוט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
כל האמור לעיל ניתן למצוא או במעבר חטיף או סעיף חטיפים טבעיים מזונות בשוק שלך.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Casteller Cava Rosado. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.