קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות55
מגזין

צ'ילי הודו קיץ הודי

צ'ילי הודו קיץ הודי
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חזה הודו טחון, salsas, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מוטות בייגלה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קוקוס שלג כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 92%. נסו קיץ הודי, סלסה הודית בקיץ, ו סוקוטש קיץ הודי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר מעל בינוני לחום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 3 סיבובים של המחבת, ואת בשר טורקיה. מתבלים את הבשר עם: אבקת צ ' ילי, תיבול גריל, כמון, ווסטרשייר ורוטב חם. לשבור את הבשר עם החלק האחורי של כף עץ להתפוררות קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
קוצצים את הבצל, הזמנה 1/4 ממנו לציפוי הצ ' ילי. בשר חום 5 דקות, ואז מוסיפים בצל ופלפלים קצוצים ומבשלים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוסיף בירה ו deglaze המחבת, גירוד את הטפטוף ובישול את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים רוטב עגבניות ורוטב ברביקיו ומביאים לבועה. זה באמצעות גרעינים תירס להוסיף אותם עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
גרעינים תירסגרעינים תירס
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
7
תן לצ ' ילי להתבשל 10 דקות. התאם תבלינים ורמת חום לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
8
להסיר מהחום ולהגיש.
1
כדי להפוך אצווה כפולה, לחמם 2 סירים ולעשות 1 אצווה בכל סיר, במקום להשתמש 1 סיר מסיבי שקשה לשלוט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
כל האמור לעיל ניתן למצוא או במעבר חטיף או סעיף חטיפים טבעיים מזונות בשוק שלך.
1
תירס קפוא מופשר או שאריות תירס על קלח, מגורד קלח
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
תירס קפואתירס קפוא

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב ברביקיו מעושןרוטב ברביקיו מעושן1בקבוקיםבירה (האלכוהול מבשל), על 1 כוסבירה (האלכוהול מבשל), על 1 כוס10ריבס, קצוץ טרי או קפואפרוס jalapenos משומר, סחוטפרוס jalapenos משומר, סחוט397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)4(חוֹרֶף)אבקת צ'ילי כהה, 2 fulls דקלאבקת צ'ילי כהה, 2 fulls דקל1השארכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני תירס, אופציונליגרעיני תירס, אופציונלי10ריבס, קצוץ טרי או קפואצ'יפס טורטייה צהוב, אדום או כחול תירס, כל טעםצ'יפס טורטייה צהוב, אדום או כחול תירס, כל טעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון, 1/2 דקל מלאכמון, 1/2 דקל מלא10ריבס, קצוץ טרי או קפואזיתים ירוקים קצוצים ופימנטוסזיתים ירוקים קצוצים ופימנטוס2(חוֹרֶף)תערובת תיבול גריל, כל מותג, 1 דקל מלאתערובת תיבול גריל, כל מותג, 1 דקל מלא1קילוגרםהקרקע טורקיה (85 אחוז רזה) או הקרקע טורקיה השד (99 אחוז רזה), 2 חבילותהקרקע טורקיה (85 אחוז רזה) או הקרקע טורקיה השד (99 אחוז רזה), 2 חבילות10ריבס, קצוץ טרי או קפואשבבי פולנטה, טעם רגיל או ממרח אבוקדושבבי פולנטה, טעם רגיל או ממרח אבוקדו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב חריף, בינוני עד חריף במיוחדרוטב חריף, בינוני עד חריף במיוחד3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת1גדולבצל, לרבעיםבצל, לרבעים10ריבס, קצוץ טרי או קפואבצל חי קצוץבצל חי קצוץ10ריבס, קצוץ טרי או קפואיוקון זהב, אושר אדום או צ'יפס כחול, כל טעםיוקון זהב, אושר אדום או צ'יפס כחול, כל טעם10ריבס, קצוץ טרי או קפואמוטות בייגלהמוטות בייגלה10ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינות מגורסות: צ'דר לבן חריף מעושן, כגון מותג קאבוט, פלפל ג' ק, צ'יפוטלה צ' דר, 5 צ'דר פלפל, מונטריי ג' קגבינות מגורסות: צ'דר לבן חריף מעושן, כגון מותג קאבוט, פלפל ג' ק, צ'יפוטלה צ' דר, 5 צ'דר פלפל, מונטריי ג' ק10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמנת חמוצהשמנת חמוצה10ריבס, קצוץ טרי או קפואפיתות צ'יפס, טעמים רגילים או מתובליםפיתות צ'יפס, טעמים רגילים או מתובלים10ריבס, קצוץ טרי או קפואעגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות10ריבס, קצוץ טרי או קפואשבבי טורטייה שעועית שחורהשבבי טורטייה שעועית שחורה2(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2largesפלפלים, כל שילוב צבע, אדום, ירוק, סגול, צהוב או כתום, קצוץפלפלים, כל שילוב צבע, אדום, ירוק, סגול, צהוב או כתום, קצוץ10ריבס, קצוץ טרי או קפואSalsasSalsas

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Casteller Cava Rosado. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.