צמיס בטטה נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. אם יש לכם ג'לטין, סירופ תירס, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צימיס, Tsimis של מייל סוף, ו הצ'ימס של אמא (צימיס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
אופים את תפוחי האדמה המתוקים במשך 45 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, עור תפוחי אדמה, ומחית יחד עם דבש, חמאה, מולסה, קינמון ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
קינמון
מולסה
תפוח אדמה
חמאה
פלפל
דבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
העברת תערובת לתבשיל 2 ליטר.
4
מפזרים על אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
5
הפוך מרשמלו: בקערה קטנה, לרכך את הג ' לטין על ידי ערבוב אותו לתוך 1/4 כוס המים. תניח בצד. בסיר קטן, מצויד מדחום ממתקים, להביא את הנותרים 1/4 כוס מים, 1/4 כוס סירופ תירס, ואת הסוכר ל 240 מעלות F (שלב כדור רך).
מרכיבים שתצטרך
מרשמלו
סירופ תירס
ג ' לטין
ממתקים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
קערה
6
בינתיים, לשים את הנותרים 1/4 כוס סירופ תירס, וניל, ורום בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
וניל
רום
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
7
מוסיפים את הסירופ החם לקערה ומקציפים במהירות גבוהה במשך 3 עד 5 דקות עד מעובה. הגדר את הג ' לטין מעל מים רותחים להמס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
סירופ
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מוסיפים את הג ' לטין לסירופ וממשיכים לטאטא במשך 6 דקות נוספות עד שלבן, רך וקשוח.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
למעלה התבשיל עם שכבה של מרשמלו ואופים ב 350 מעלות במשך 20 דקות, עד מחומם דרך ושחמה על גבי.