צ'יפס Pancetta עם גבינת עיזים ואגסים
צ'יפס Pancetta עם גבינת עיזים ואגס נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. אם יש לכם אגס ברטלט, פנצ'טה, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: צ'יפס Pancetta עם גבינת עיזים ואגסים, עגבניות קלויות בלסמיות וטוגנים גבינת עיזים, ו תאנים מקושתות עם פנקטן וגבינת עיזים.
הוראות
מסדרים פרוסות פנצ ' טה בשכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הזהב.
העברה למתלה תיל מצופה במגבת נייר.
תן לעמוד 10 דקות או עד קריספ. אגס הליבה, לחתוך לרוחב לתוך 12 טבעות דקות. לארגן על מגש הגשה. למעלה עם פנצ ' טה וגבינת עז מתפוררת; מפזרים פלפל טרי סדוק.
טפטוף עם דבש רק לפני ההגשה.