צ'יפס אפרסק
צ'יפס אפרסק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, קמח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צ'יפס אפרסק, צ'יפס אפרסק בגריל, ו צ'יפס אפרסק אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את האפרסקים ואת blanch במשך 1 דקה כדי לשחרר את עורם.
מעבירים את האפרסקים לתבנית אפייה גדולה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העורות ולחתוך את האפרסקים לקוביות 1/2 אינץ'.
מעבירים את האפרסקים לקערה גדולה ומפזרים את עמילן התירס. לזרוק היטב מעיל ולתת לעמוד במשך כמה דקות.
חמאה וסוכר שנים עשר ramekins 5-אונקיה ולסדר אותם על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת. כפית את האפרסקים לתוך ramekins ומפזרים עם ציפוי.
אופים את הצ ' יפס במשך כשעה, עד המילוי מבעבע.
הסר את ramekins מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 40
אופים את הצ ' יפס על המדף העליון במשך כ 8 דקות, עד ציפוי הוא השחמה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה, אם תרצה.