צ'יפס בטטה חריף
צ'יפס בטטה חריף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -60 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם אבקת שום, 1/2 כוס רוטב סלט איטלקי מתובל, פלפל סדוק, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום ורוטב צ' ילי מתוק, ו צ'ילי מתוק צ' יפס בטטה עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ריססו נייר אפייה בתרסיס בישול.
מערבבים בקערה טריזי בטטה, רוטב איטלקי, 1/4 כוס גבינת פרמזן ואבקת שום עד לציפוי אחיד של בטטות. מתבלים בפלפל שחור.
מסדרים טריזי תפוחי אדמה על תבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות, ואז הופכים תפוחי אדמה; ממשיכים לאפות עד שנוקבים בקלות בעזרת מזלג, 15 עד 20 דקות נוספות.
מפזרים צ ' יפס בטטה עם יתרת 1 כף גבינת הפרמזן להגשה.