קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס חומוס עם מרווה ופרמזן

צ'יפס חומוס עם מרווה ופרמזן
אם יש לך שמן canolan, קמח חומוס, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה, צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), ו צ'יפס חומוס עם מטבל טחינה יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את החלב, חמאה ושום ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך בינוני בהדרגה לטאטא בקמח החומוס עד חלקה. מערבבים כל הזמן עם מרית גומי עד שהתערובת מתעבה, כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
לגרד את התערובת לתוך nonstick 9-by-13 אינץ 'מסגרת אפייה או צלחת אפייה כי כבר ריססו קלות עם תרסיס שמן צמחי; להפיץ לתוך שכבה 1/4 אינץ'. מכסים בנייר אפייה ומקררים עד לקבלת 2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים 1 אינץ ' של שמן קנולה למחבת רחבה ולחמם אותו 350, או עד חתיכת בועות לחם במהירות כאשר הוסיף שמן חם. בינתיים, לחתוך את תערובת חומוס לתוך ריבועים 2 אינץ'. מטגנים את הריבועים בקבוצות עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הריבועים למדף מרופד מגבות נייר לניקוז, ואז לשמור אותם חמים בתנור נמוך בזמן שאתה מטגן את השאר.
5
בקערה, מערבבים את מרווה ופרמזן. לזרוק את הצ ' יפס בתערובת גבינה ומרווה עד מצופה; לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך