צדפות בגריל ברוטב דיאבולו
צדפות בגריל עם רוטב דיאבולו Fra נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות beefsteak, חומץ יין, פטרוזיליה שטוחה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: צדפות בגריל ברוטב דיאבולו, צלע-עין בגריל עם תבלין לובסטר פרה דיאבולו, ו Diavolo עוף מעושן בגריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את העגבניות, השום והצלצלים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים ועסיסיים, אבל ללא צבע, כ 5 דקות.
מעבירים את התערובת לבלנדר, מוסיפים כמה כפות שמן זית, פטרוזיליה, חומץ, דבש, אורגנו ופלפל אדום ומתמזגים עד מעט עבה; מתבלים במלח ופלפל. אם עבה מדי, דופק בקצת יותר שמן זית.
להעביר את הרוטב לקערה. (ניתן לעשות 1 שעה לפני ונשמר בטמפרטורת החדר.)
מחממים את הגריל לחום ישיר גבוה.
הסירו את הצדפות העליונות של הצדפות. שחרר את הצדפות מן הצדפות התחתונות אבל לא להסיר, דואג לא לשפוך את הליקר.
שים את הצדפות על הגריל, לכסות ולבשל רק עד הקצוות מתחילים להתכרבל, על 1 דקה.
בינתיים, להרטיב את המלח הכשר במים רק עד שהוא מתקבץ יחד. כף ערימות קטנות של מלח על מגש גדול.
מניחים צדפה מבושלת על כל מיטת מלח ומעלים כל אחד עם קצת ויניגרט. מפזרים את עלי הפטרוזיליה על המגש ומגישים.