צדפות בגריל עם טל דבש-סלסה אבוקדו
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם צדפות ים, מלון דבש, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חזה עוף בגריל עם סלסה דבש, שרימפס צ'ילי בגריל עם סלסה דבש אפרסק, ו צדפות עם סלסה אבוקדו.
הוראות
תדליק גריל. בקערה גדולה, לשלב את גרידת סיד ומיץ עם 1 כף שמן זית. באמצעות מרית גומי, מקפלים בעדינות את מלון דבש חתוך ואבוקדו. מתבלים את הסלסה במלח ופלפל שחור.
לטפטף את הצדפות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. גריל על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד חרוך יפה ופשוט מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
להעביר את הצדפות לצלחות, כפית סלסה לצד ומגישים.