קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צדפות בגריל עם טל דבש-סלסה אבוקדו

צדפות בגריל עם טל דבש-סלסה אבוקדו
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם צדפות ים, מלון דבש, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חזה עוף בגריל עם סלסה דבש, שרימפס צ'ילי בגריל עם סלסה דבש אפרסק, ו צדפות עם סלסה אבוקדו.

הוראות

1
תדליק גריל. בקערה גדולה, לשלב את גרידת סיד ומיץ עם 1 כף שמן זית. באמצעות מרית גומי, מקפלים בעדינות את מלון דבש חתוך ואבוקדו. מתבלים את הסלסה במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
2
לטפטף את הצדפות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. גריל על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד חרוך יפה ופשוט מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את הצדפות לצלחות, כפית סלסה לצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.