צדפות ברוטב יין חמאתי
צדפות ברוטב יין חמאתי דורש על 13 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 83 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, יין, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. נסו Surf And Turf In Herbed Red Wine Sauce with Buttery Patrooms and Cheeks, שרימפס וצדפות ברוטב יין, ו צדפות עם פטריות ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף צדפות. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
להעביר צדפות למגש הגשה; להתחמם.
מוסיפים יין לבן, טרגון ומלח למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להרתיח 1 דקה.
הסר מהחום; להוסיף חמאה, ערבוב עד החמאה נמסה.
מפזרים פלפל, אם תרצה; לשרת מיד.