קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צדפות גילוח מוכות בירה

צדפות גילוח מוכות בירה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צדפות גילוח מוכות בירה יכולות להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 79 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 616 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, קאיין, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו צדפות גילוח מוכות בירה, צדפות תער של מדרס בגריל עם מנגולד קשת מוקפץ וקורני, ו בירה מוכה בקלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול ועמוק עם 1 1/2 אינץ'. שמן, להכניס מדחום עמוק ומטגנים, ולהביא 375 על חום בינוני גבוה. מחממים תנור ל 20
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
סירסיר
2
להקציף ביצה בקערה גדולה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים קמח ותבלינים, אך לא מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
להוסיף בירה רק לפני השימוש (כך הבלילה שומר כמה בועות; זה יהיה להפוך את ציפוי אור ופריך) ולהקציף עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מוסיפים צדפות לבלילה ומערבבים לציפוי היטב. בעזרת כף מחוררת או מלקחיים, להרים כף של צדפות, ניקוז עודף הבלילה; נמוך יותר לתוך שמן, רועד כף קצת כדי להפריד גושים. עמדו לאחור (צדפות עשויות להתיז) ובשלו עד להזהבה, והפכו פעם אחת, 1 1/2 עד 2 דקות; התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על שמן על 37
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מלקחייםמלקחיים
6
מעבירים צדפות לתבנית מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
7
מפזרים קלות מלח ושומרים על חום בתנור בזמן שאתה מבשל צדפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים מיד עם טריזי לימון ועוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מלחמלח
1
הכניסו צדפות למסננת ושפכו עליהן מים רותחים רק עד שהקליפות נפתחות. לשטוף עם מים קרים עד מגניב. משוך בעדינות צדפות מקליפות, חותך את השריר שמתחבר לקליפה כדי לשחרר את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
2
לגזור את קצה כהה של הסיפון הרזה. בעזרת מספריים חותכים צדפה לאורכה מסיפון לבסיס החופר (רגל) ופתוחים.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
הניחו צדפה שטוחה וחתכו סביב זימים שזופים חלקלקים, פה וחופר כדי להפריד אותם משאר הבשר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
4
לסחוט דיגר כך הבטן כהה מראה דרך הבשר, ואז לגזור סביבו זימים ולהסיר. אם מוט ברור קופץ החוצה, להשליך אותו גם כן.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
5
פורסים דיגר פתוח לאורכו, להיפתח, ולשלוף את וריד החול הכהה. הבשר הלבן יוצא בשתי חתיכות מסודרות ברגע שיש לך קצת תרגול. שוטפים בשר צדפות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
6
*אתה יכול גם לקנות צדפות גילוח במעטפת בעונה בכמה חנויות דגים מיוחדות בחוף המערבי. או לקנות אותם בקליפה (בעונה) מ wildsalmonseafood.com
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
דגיםדגים