צדפות וכרישה מוקרמים
צדפות וכרישה מוקרמים דורשים על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם צדפות, שום, התאדה חלב דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: זעפרן צדפות גראטן, כרישה Gratin, ו כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. להפחית את החום, ולהוסיף צדפות; מבשלים 1 דקה או עד צדפות אטומות מעט המשרד. תערובת צדפות זן, הזמנת נוזל; להגדיר צדפות כרישה בצד. החזר נוזל לסיר. מביאים לרתיחה; לבשל, חשוף, 20 דקות או עד הנוזל מצטמצם 1 1/4 כוסות.
מערבבים קמח וחלב בסיר כבד קטן; מערבבים עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. בהדרגה להוסיף נוזל מופחת, ערבוב כל הזמן. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
להוסיף 1/4 כוס גבינה הבא 4 מרכיבים; מערבבים עד גבינה נמסה.
מערבבים היטב תערובת צדפות ורוטב גבינה 3/4 כוס; מערבבים היטב. תערובת צדפות כפית באופן שווה לתוך 6 מנות גראטן בודדים מצופה ספריי בישול. כפית שנותרה 1 כוס רוטב גבינה באופן שווה על תערובת צדפות.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד מבעבע.