צדפות ים מוקפצות עם פירה סגול וכרובית צהובה וסגולה
צריך מנה עיקרית צמחונית? צדפות ים מוקפצות עם קוסקוס בשומשום תפוח ופטריות כרובית סגולות וצהובות יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 577 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן זית, רכשו אצות wakame, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צ'יפוטלה בטטה ופירה תפוחים מתובל, ו צדפות צרובות מחבת עם כרובית, חזרת ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב את הכרובית הסגולה, שמנת וחמאה לאט להביא לרתיחה. המשיכו להרתיח עד שהכרובית תהיה רכה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר את הכרובית למעבד מזון או בלנדר, שמירה על נוזל הבישול, ולעבד, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין. זרוק כל שאריות נוזל בישול. עם מעבד מזון או בלנדר על נמוך, טפטוף לאט בשמן, מיזוג עד חלקה. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב את הכרובית הצהובה, שמנת, וחמאה לאט להביא לרתיחה. המשיכו להרתיח עד שהכרובית תהיה רכה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר את הכרובית למעבד מזון או בלנדר, שמירה על נוזל הבישול, ולעבד, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין. זרוק כל שאריות נוזל בישול. עם מעבד מזון או בלנדר על נמוך, טפטוף לאט בשמן, מיזוג עד חלקה. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולאחר מכן להוסיף את הקוסקוס, מערבבים, מכסים, ולתת לשבת במשך 5 דקות. באמצעות מזלג, fluff את הקוסקוס ואז לקפל את זרעי תפוח ושומשום. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
לשימור,
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המלח ואת אבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, לחמם את השמן עד חם אבל לא מעשן. לצרוב את הצדפות, מרפרף פעם אחת, עד חום זהוב עמוק משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חותכים כל צדפה בחצי אופקית ועונה עם מלח קארי.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
מחלקים את פירה כרובית סגול וצהוב בין 4 צלחות. מסדרים כף של קוסקוס בצד אחד של כל צלחת. מסדרים 6 צדפות חצי בצד השני של כל צלחת.
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.