קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

צדפות ים מוקפצות עם פירה סגול וכרובית צהובה וסגולה

צדפות ים מוקפצות עם פירה סגול וכרובית צהובה וסגולה
צריך מנה עיקרית צמחונית? צדפות ים מוקפצות עם קוסקוס בשומשום תפוח ופטריות כרובית סגולות וצהובות יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 577 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן זית, רכשו אצות wakame, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צ'יפוטלה בטטה ופירה תפוחים מתובל, ו צדפות צרובות מחבת עם כרובית, חזרת ותפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב את הכרובית הסגולה, שמנת וחמאה לאט להביא לרתיחה. המשיכו להרתיח עד שהכרובית תהיה רכה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר את הכרובית למעבד מזון או בלנדר, שמירה על נוזל הבישול, ולעבד, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין. זרוק כל שאריות נוזל בישול. עם מעבד מזון או בלנדר על נמוך, טפטוף לאט בשמן, מיזוג עד חלקה. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר גדול מעל חום מתון, לשלב את הכרובית הצהובה, שמנת, וחמאה לאט להביא לרתיחה. המשיכו להרתיח עד שהכרובית תהיה רכה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר את הכרובית למעבד מזון או בלנדר, שמירה על נוזל הבישול, ולעבד, הוספת נוזל הבישול לפי הצורך, עד חלקה לחלוטין. זרוק כל שאריות נוזל בישול. עם מעבד מזון או בלנדר על נמוך, טפטוף לאט בשמן, מיזוג עד חלקה. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולאחר מכן להוסיף את הקוסקוס, מערבבים, מכסים, ולתת לשבת במשך 5 דקות. באמצעות מזלג, fluff את הקוסקוס ואז לקפל את זרעי תפוח ושומשום. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
לשימור,לשימור,
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המלח ואת אבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, לחמם את השמן עד חם אבל לא מעשן. לצרוב את הצדפות, מרפרף פעם אחת, עד חום זהוב עמוק משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חותכים כל צדפה בחצי אופקית ועונה עם מלח קארי.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
מחלקים את פירה כרובית סגול וצהוב בין 4 צלחות. מסדרים כף של קוסקוס בצד אחד של כל צלחת. מסדרים 6 צדפות חצי בצד השני של כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2
מקשטים עם פלחי סיד ואצות wakame, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
אצותאצות
WakameWakame
3
מאת המאסטר
4
שף, (C) © 2013 FOX

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שומשום שחור, קלוישומשום שחור, קלוי1ראשכרובית צהובה, חתוכה לחתיכות 1 אינץכרובית צהובה, חתוכה לחתיכות 1 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קארי מדרסאבקת קארי מדרס1תפוח ירוק, קלוף, cored, וקוביותתפוח ירוק, קלוף, cored, וקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3לימונים, חתוכים לחתיכות.לימונים, חתוכים לחתיכות.4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מרק עוף דל נתרןציר עוף או מרק עוף דל נתרן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלח ים משובחמלח ים משובח454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)12 צדפות ים (אודות12 צדפות ים (אודות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאצות wakame שנרכשו (אופציונלי)אצות wakame שנרכשו (אופציונלי)

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.