קושיקל
מוכן ב14 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

צדפות ים עם ורמוט

צדפות ים עם ורמוט
צדפות ים עם ורמוט הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, צלפים, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 49%. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי ללא גלוטן פריך, צדפות עם מחית אפונה ורוטב ורמוט, ו צדפות עגל עם צלפים, ורמוט ושמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים למחבת 2 סיבובים של מחבת שמן הזית, כ -2 כפות ושאלוט הקצוץ. מבשלים שאלוט בשמן דקה בערך, מוסיפים לבבות ארטישוק וזורקים לחום. מתבלים ארטישוקים במלח ופלפל ומשלבים עם פטרוזיליה וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוקארטישוק
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מעבירים ארטישוקים לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
4
נגב את המחבת ולחזור לחום, העלאת חום קצת. מתבלים צדפות סחוטות וקצוצות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים 1 סיבוב שמן זית לתבנית החמה מאוד ומניחים מיד את הצדפות בתבנית. צורבים את הצדפות בשכבה אחת וגורמים להם להתקרמל, 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים ורמוט למחבת ומבשלים את האלכוהול, 1 עד 2 דקות. מסדרים את הצדפות בוורמוט מעל הארטישוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
צדפותצדפות
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. שרדונה ג ' ירארד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ירארד שרדונה
ג ' ירארד שרדונה
הארומטים מציעים פאי תפוחים טרי במצב לה, עם תווים של קינמון ווניל. על החיך, החומציות הבהירה מאוזנת בטעמי גרידת תפוחים, אגסים ומנדרינה, מעורבבים בתווי תבלין לחג המולד.תערובת: 100% שרדונה