צדפות מאודות במרק בצל ירוק
אם יש לכם פלפל טרי סדוק, cockles, jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: צדפות מאודות עם שום, Spoonful: הליבוט (ו cockles) מרק עשב מ מרתה סטיוארט, ו ארטישוק מאודה עם צלפים-מיונז בצל ירוק.
הוראות
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 5 דקות.
מוסיפים את הגדלים הירוקים, jalapeo ויין ומביאים לרתיחה.
מפזרים פלפל סדוק ומוסיפים את הצדפות. מכסים ומבשלים על אש גבוהה, טלטול את הסיר כמה פעמים, עד שכל המצופים נפתחו, כ 4 דקות.
מניחים פרוסת טוסט בכל קערה. מערבבים את הפטרוזיליה לתוך הקערות ומעבירים לקערות.
יוצקים את המרק על הצדפות ומגישים מיד.