מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 194 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, טימין גבעול, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו כיכרות בשר ספרדיות פיקנטיות ואורז פלפל פיקילו, צדפות עם פירה גזר פיקנטי, ו עוף פריך עם ג'לפנו בורה בלאן ומחית פלפל פובלנו חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירה: קוצצים גס את הבצל, השום, הפלפלים, הפיקילו והכוסברה; ואז מוסיפים את כל מרכיבי הפירה למעבד מזון, למעט שמן הזית והמלח והפלפל. דופק מספר פעמים עד שכל המרכיבים קוביות דק. לאחר קוביות דק, מטפטפים לאט שמן זית למעבד מזון, תוך כדי פעימה. טועמים, מוסיפים מלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל פיקילו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוציאים מחית מהמעבד ומוסיפים למחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד, ואז מנמיכים את האש לנמוכה.
צדפות בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. שרדונה א 'עד ת' עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
א 'עד ת' שרדונה
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.