קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

צדפות מוקפצות עם מחית פלפל פיקילו חריפה

צדפות מוקפצות עם מחית פלפל פיקילו חריפה
מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 194 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, טימין גבעול, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו כיכרות בשר ספרדיות פיקנטיות ואורז פלפל פיקילו, צדפות עם פירה גזר פיקנטי, ו עוף פריך עם ג'לפנו בורה בלאן ומחית פלפל פובלנו חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
פירה: קוצצים גס את הבצל, השום, הפלפלים, הפיקילו והכוסברה; ואז מוסיפים את כל מרכיבי הפירה למעבד מזון, למעט שמן הזית והמלח והפלפל. דופק מספר פעמים עד שכל המרכיבים קוביות דק. לאחר קוביות דק, מטפטפים לאט שמן זית למעבד מזון, תוך כדי פעימה. טועמים, מוסיפים מלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל פיקילופלפל פיקילו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוציאים מחית מהמעבד ומוסיפים למחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד, ואז מנמיכים את האש לנמוכה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
צדפות: טפיחה ויבשה צדפות עם מגבות נייר; מתבלים קלות במלח, פלפל וקאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה על אש גבוהה מאוד. בקבוצות מבשלים צדפות עד להזהבה ואטומה לאורך כל הדרך, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
צלחת צדפות על צלחת מלבנית לבנה, צלחת מטפטפת קלות וצדפות עם מחית פלפל פיקילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מקשטים עם טימין טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. שרדונה א 'עד ת' עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
א 'עד ת' שרדונה
א 'עד ת' שרדונה
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.