קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

צדפות מפרץ מוקפצות

צדפות מפרץ מוקפצות
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני? צדפות מפרץ מוקפצות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, שום, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם מלפפונים מוקפצים, סלט חורף עם צדפות מפרץ מוקפצות, ו צדפות מוקפצות עם פטרוזיליה ושום.

הוראות

1
חותכים פלפל אנגלי לרצועות בגודל 1/4 אינץ'; חותכים בצל ירוק לחתיכות בגודל 1 אינץ'. פורסים פטריות; עגבניות זרעים וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פלפלפלפל
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים פלפל, בצל, פטריות ושום; מטגנים 2 עד 3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
4
הסר ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
5
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת; להוסיף צדפות, ומטגנים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות. מערבבים ירקות מוקפצים, עגבניות, מלח ופלפל; מבשלים עד לחימום יסודי.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
פלפלפלפל
מלחמלח
ייןיין
7
מגישים מעל אורז, ומפזרים פטרוזיליה טחונה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
אורזאורז

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.