צדפות עגל עם סלט עדשים עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 893 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קישואים, עלי דפנה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. נסו צדפות עגל עם אספרגוס, עגל + עדשים בולונז, ו Plumcot, סלט תפוז & עדשים ... & Fave Five Friday: מנות עדשים יפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה. מערבבים את עדשים Puy; העונה קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עדשים צרפתיות
2
מוסיפים את ציר העוף ואת עלה דפנה ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם אל דנטה, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, במחבת בינונית, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הגזר לקוביות, קישואים, בצל וסלרי. מתבלים את הירקות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד רך רק אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
כאשר העדשים נעשים, לנקז אותם מעל קערה בינונית, שמירה על נוזל הבישול. זרוק את עלה המפרץ. להחזיר את העדשים לסיר ויוצקים 1/2 כוס של נוזל בישול שמורות. מערבבים את הירקות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים התנור ל 30
7
מערבבים את הקמח וגבינת פרמזן בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
8
שים את הביצים בקערה רדודה אחרת והכה היטב. עונה 4 של פרוסות עגל עם מלח ופלפל לדלות אותם בקמח פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים 1/2 כוס שמן זית במחבת גדולה. במהירות לטבול את העגל המשוריין לתערובת הביצה, ולאחר מכן להוסיף את הפרוסות למחבת ומטגנים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. להפחית את החום עד בינוני אם חום העגל מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את העגל לסדין אפייה גדול ושקוף וחמים בתנור. חזור עם הנותרים 4 פרוסות עגל להתחמם בתנור בזמן שאתה מסיים את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
11
תביא את העדשים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מהחום ומערבבים בחומץ בלסמי ואת 1 כף הנותרים של שמן זית. כפית את העדשים על צלחות, העליון עם עגל, ואז מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.