איך לעשות בשר בקר משומר
איך לעשות בשר בקר משומר חשיש נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל ירוק, תפוחי אדמה, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. . מתכונים דומים: בשר בקר משומר, בשר משומר Hash-It-Out, ו בשר בקר משומר.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד רך כמעט אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מבשלים בשר בקר במחבת יצוק גדולה או לא מקל על חום בינוני עד השומן מתחיל לעבד. מערבבים בצל ירוק, מלח ופלפל לתוך בשר בקר.
מוסיפים שום וחמאה; מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה ושום הוא ריחני, 1 עד 2 דקות.
מערבבים תפוחי אדמה, סלסה, וקורט של מלח לתערובת בקר. תערובת למטה במחבת עם מרית ולחלק חשיש לתוך 4 חלקים. לבשל, מבלי לערבב, עד קרום נוצר על הקרקעית, על 5 דקות. הפוך חלקים ומבשלים עד קרום צורות על הקרקעית שוב, על 5 דקות יותר. חזור על בישול ותהליך היפוך, מרפרף כל 5 דקות, עד חשיש נשאר יחד ויש לו קרום זהוב, 10 עד 15 דקות.